سرمایه گذاری چالش بزرگ پزشکی بازساختی بعد از 20 سال فعالیت و کسب رتبه 13

سرمایه گذاری چالش بزرگ پزشکی بازساختی بعد از 20 سال فعالیت و کسب رتبه 13

به گزارش بی بی سرور، دبیر ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی معاونت علمی اظهار داشت: ما بیش از 20سال است که در عرصه پزشکی بازساختی، دانش تولید می نماییم و موفق به کسب رتبه 13 در حوزه تولید علم در پزشکی بازساختی شدیم. اما سرمایه گذاری در عرصه پزشکی بازساختی یکی از چالش های اصلی ما است.


به گزارش بی بی سرور به نقل از ایسنا، سمپوزیوم استپ در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه ایران هلث با موضوع «پزشکی آینده؛ بررسی چالش های پیرامون درمان با تکنولوژی های جدید پزشکی» اجرا شد.
دکتر ناصر اقدمی، عضو هیات علمی پژوهشگاه رویان درباب بازار پزشکی آینده در این پنل، اضافه کرد: در دوران کرونا کمی کارهای تحقیقاتی راکد ماند و هم اکنون که دو سال از کرونا خارج شدیم، نتوانستیم در کشور کارهای خوبی درباب پزشکی بازساختی انجام دهیم.
وی با اعلان اینکه در سال ۲۰۲۳ حدود ۷۰ و الان ۱۱۰ محصول تایید شده داریم، اضافه کرد: در عرصه سل تراپی هم اکنون به جایی رسیده که مطالبه مردم و ملت ها است و در ایران باوجود کارهایی که انجام شده، فقط یک محصول توانسته موافقت نهایی خودرا در حوزه سلول درمانی دریافت کند.
اقدمی با اشاره به وضعیت زیر ساخت ها و نیروی متخصص، اشاره کرد: اگر در عرصه توسعه سلول درمانی حرکتی نکنیم، موضوع سلول درمانی فقط یک خاطره در کشور می شود.
لزوم هم افزایی
دکتر احسان عارفیان، دبیر ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی معاونت علمی نیز درباب نقش سیاستگذاری در پزشکی آینده سخن گفت و تصریح کرد: دهه ۶۰ مساله پزشکی ما جراحی های نوین بود و بیشتر سفرهای پزشکی به خارج برای دریافت این نوع خدمات بوده است و الان با تلاش پزشکان بیمارستان های خوبی در حوزه چشم، قلب و غیره داریم.
وی با تأکید بر این که پزشکی آینده ما درگیر بیماریهای صعب العلاج است، افزود: امروزه مساله سالخوردگی و کهنسالی به عنوان مطالبه جدی مطرح است و فرسودگی بافت و اندام از دیگر مطالبات جدی پزشکی آینده است و ما باید دراین زمینه ها متمرکز شویم.
عرفانیان تصریح کرد: ما بیش از ۲۰ سال است که در عرصه پزشکی بازساختی، دانش تولید می نماییم و موفق به کسب رتبه ۱۳ در حوزه تولید علم در پزشکی بازساختی شدیم. اما سرمایه گذاری در عرصه پزشکی بازساختی یکی از چالش های اصلی ما است و نیاز است از طرف سازمان غذا و دارو راه ها و بخشنامه هایی برای سهولت در سرمایه گذاری ارائه شود.
دبیر ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی معاونت علمی با تأکید بر لزوم به هم رسانی بیمارستان ها، معاونت درمان وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و شرکت های دانش بنیان، اظهار داشت: ستاد زیست فناوری و بنیاد ملی علم سال ها است که در عرصه پشتیبانی از فناوری و پژوهش کار می کنند، اما امسال ما کوشیدیم بودجه های خودمان را در راستای ثبت و حمایت پروژه ها و ثبت پرونده فنی هدایت نماییم.
وی ادامه داد: شرکت های ما باید در عرصه پزشکی بازساختی و پزشکی آینده در راه بازی باشند و نمی توانیم در این راه سازمان غذا و دارو را دور بزنیم.




منبع:

1403/02/30
09:55:07
0.0 / 5
489
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
BBServer بی بی سرور

bbserver.ir - مالکیت معنوی سایت بی بی سرور متعلق به مالکین آن می باشد