بیشتر از ۸۰ درصد از کاربران از فیلترشکن استفاده می کنند
به گزارش بی بی سرور، معاون وزیر ارتباطات اظهار داشت: برپایه آمار رسمی کاربران ارتباطی و هم پیمایش هایی که توسط مراکز علمی معتبر انجام داده شده است، بیشتر از ۸۰ درصد از کاربران از این ابزار استفاده می نمایند.
به گزارش بی بی سرور به نقل از مهر، حمید فتاحی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در یک گفتگوی تلویزیونی ضمن اشاره به این که یکی از مهم ترین مولفه های حکمرانی چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی توجه به نظر مردم و بخصوص در این فضای مجازی نظر کاربران است، اظهار داشت: یعنی ما کجا این را دریافت کردیم و کجا این را شنیدیم اگر به این مؤلفه مهم توجه نکنیم عملا به نتیجه لازم نخواهیم رسید و یک پدیده ای به وجود می آید که همه ذینفعان از این پدیده ناراضی هستند یعنی کاربران برای یک اتصال ساده برای یک ارتباط گرفتار مشکل خواهند ماند مبتلا به اختلال خواهند ماند و از سوی دیگر هم که آن موضوعی که اسمش را گذاشته ایم حکمرانی عملا به دست نخواهد آمد.
وی ضمن اشاره به استفاده عموم جامعه از فیلترشکن ها اظهار داشت: پیش از مسدود سازی پلت فرم تلگرام اگر والدینی روی گوشی فرزندشان ابزار وی پی ان و فیلترشکن می دیدند اینقدر این حرکت خارج از قاعده و قبیح بود برای پدر و مادری که بر روی گوشی فرزندشان یک ابزار فیلترشکن و وی پی ان می دیدند که گرفتار اضطراب و نگرانی می شدند امروز چه اتفاقی می افتد والدین می روند سراغ بچه ها و نوجوان ها و درخواست می کنند که این فیلترشکن من را به روز کن این یعنی چه؟ یعنی این که نوجوان ما که اتفاقاً باید بیشتر تمرکز نماییم رویش و در دنیا هم می بینیم قوانین سفت و سختی دارند برای حوزه دسترسی نوجوانان و کودکان طراحی و پیاده سازی می کنند نه تنها به پلت فرم هایی که ما می گوییم با این همه صدمه است دسترسی دارد، بلکه به همه محتوای فضای مجازی دسترسی دارد. پاسخ ما اینجا چیست؟ ازاین رو اینها یک معادله یک مجهولی نیست که ما به سادگی یک جواب بگذاریم جلویش و این گونه بیشتر از ۸۳ تا ۸۴ درصد کاربران ما در معرض خاطرات قرار بدهیم.
برای بازگشایی واتساپ و گوگل پلی مذاکره ای با این پلت فرم ها نداشتیم
معاون وزیر ارتباطات در رابطه با مذاکره با پلت فرم ها اظهار داشت: مذاکره در دوره های گذشته با بسیاری از پلت فرم های بین المللی انجام شده و آنها هم سیاست هایی برای خودشان دارند که هم اکنون مدتی است به واسطه این که اینها در کشور مسدود شدند و البته به شکل مشخص پلت فرم های آمریکایی به نظر می رسد که راهی برای مذاکره با آنها وجود نداشته باشد، اما سایر پلت فرم ها در قالب آن قواعد و سیاست هایی که دارند و همه دنیا و کشورهای دیگر دنیا هم آنها را پیاده سازی می کنند امکان این مورد به شکل مشخص وجود دارد، اما در مورد این دو پلتفرمی که به شکل مشخص هم اکنون بازگشایی شده خیر چنین اتفاقی نیفتاده است.
بیش از ۸۰ درصد از کاربران از این ابزار استفاده می کنند
وی افزود: با روشی که اتخاذ نموده ایم، از راه گسترش ابزار فیلترشکن و وی پی ان برپایه آمار رسمی کاربران ارتباطی و هم پیمایش هایی که توسط مراکز علمی معتبر انجام داده شده است، بیشتر از ۸۰ درصد از کاربران از این ابزار استفاده می نمایند و این گزارش بارها در ایام اخیر به شکل رسمی اعلام شده است.
معاون وزیر ارتباطات اضافه کرد: این نشان داده است علاوه بر دسترسی که صاحب پلت فرم امکان دارد به اطلاعات کاربر داشته باشد، یک دسترسی جدید دیگر هم از راه فیلترشکن به اطلاعات کاربران بوجود آمده و معلوم نیست چه کسانی با چه اهدافی این ابزار را در اختیار کاربران ما قرار می دهند.
وی اضافه کرد: آلودگی هایی که برای گوشی به وجود می آید و حملات سایبری از سمت گوشیهای موبایل کاربران از سمت خارج به علت همین فیلترشکن هاست و در همین رابطه شرکت ارتباطات زیرساخت به تازگی وبسایتی را معرفی کرده که در آن میزان حملات داخل به خارج و خارج به داخل را مشخص کرده است.
حکمرانی مصادف و معادل فیلترینگ نیست
فتاحی افزود: آلودگی هایی که برای گوشی مردم پیش می آید یا حملات سایبری که ناخواسته از ایران صورت می گیرد که در حدود ۳۰ درصد از درخواست های کاربران ما که نه تحریم هستند و نه فیلتر هستند گرفتار مشکل می شود و سرویس دهنده این آی پی ها را بعنوان آی پی های حمله کننده شناسایی می کند. اینها اثرات این گسترش است. ازاین رو اینجا عملا شاید دو تا و یا بیشتر داریم صدمه می بینیم از قبل این اتفاقی که افتاده و این مدلی که ما تصمیم گیری کردیم و آن مبحث حکمرانی قانونمند زوایای مختلف دارد ابعاد مختلف دارد ظرفیتهای مختلفی هست و حکمرانی مصادف و معادل فیلترینگ نیست.
منبع: bbserver.ir
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب